Poster İmalatı
atatürk poster imalatı

Atatürk Poster İmalatı

Atatürk poster imalatı- Atatürk poster imalatçısı

Atatürk poster imalatçısı olarak sizlere en güzel posterleri üretmekteyiz. Atatürk’ün posterleri pek çok alanda kullanılmaktadır. Mustafa Kemal Atatürk posterleri, her alana uygun şekilde ve boyutta üretilebilmektedir. Atatürk Posteri imalatında sizin seçeceğiniz Atatürk portresi dikkate alınır. Poster üretimi yapan tüm sitelerde hazır olarak pek çok Atatürk portresi bulunmaktadır. Bu belirlenen şablonlardan seçim yapabilir ya da işletmeye başka bir fotoğraf göndererek yapmasını isteyebilirsiniz. İstediğiniz fotoğrafın posteri için kalitesi yüksek bir fotoğraf tercih etmelisiniz.

Poster Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Baskısını aldığımız posterler örneğin, okullarda, resmi gösterilerde, yürüyüşlerde ve genelde bina cephesi gibi dış ortamlara asılır. Posterler genellikle resmi bayramlar, mitingler gibi alanlarda çokça kullanılmaktadır. İnsanlar Atatürk posterlerini genellikle çoklu olarak sipariş ederler.  Bu posterler genellikle açık alanda kullanıldığı için hava koşullarından kolayca etkilenebilirler. Bu sebeplerden dolayı Atatürk posteri imalatında kullanılan kumaş oldukça kaliteli olmalıdır. Bu posterde kullanılacak olan kumaş türünde kullanılan baskı mürekkep ve baskı yöntemi de kaliteli olmalıdır. Bu posterleri uzun süre boyunca kullanmanız için bunlara dikkat etmek gerekir. Özellikle büyük bir poster alacak iseniz kumaşının ve baskısının kalitesine önem verin. Teknolojinin gelişmiş olmasına rağmen hala bazı firmalar eski yöntemleri kullanarak baskı yapıyor ve bu baskılar kısa sürede bozularak bu posterler kullanılamaz bir hale geliyor. Güney Bayrak Atatürk posterleri yaparken Avrupa menşeli ve solvent içermeyen su bazlı ürünler kullanır. Kumaş üzerine yapılan poster baskıların uzun süre bozulmadan kalması ve renklerinde akmalar olmaması için farklı ısıl işlemler kullanılmaktadır.

Atatürk posterleri çeşitleri, günümüzde en çok tercih edilen posterler arasında ön sırada yer almaktadır. Bu posterler Güney Bayrak tarafından kaliteli dikiş işçiliği ve kaliteli kumaş ile hazırlanan tasarımlar, farklı hava koşullarına dayanabilecek şekilde tasarlanıp satışa sunulmaktadır. Bu Mustafa Kemal Atatürk posterleri müşterilerin istediği boyut ve ölçü üzerine bina cephelerine yerleştirebilir, farklı konseptlere uygun olarak kullanılabilir. Bu posterler genellikle saten kumaş ile beraber polyester raşel üzerine özel dijital baskı ile hazırlanır.

Poster Üretim Aşamaları

Güney Bayrak’ın ürettiği bu Atatürk posterlerinin yapımının belli aşamaları vardır. Bu aşamalar;

Öncelikli olarak kuruma sipariş gelir, bu sipariş hali hazırda sitede bulunan Atatürk fotoğraflarından biri ya da müşterinin özel olarak kuruma ilettiği bir fotoğraf olabilir. Her hâlükârda bu fotoğrafın kalitesinin yüksek olması oldukça önemlidir. Düşük kaliteli bir fotoğrafı büyüterek poster haline getirmek hiç iyi bir sonuç getirmez. Bu sebeple dikkatli olmak gerekir. Sipariş alındıktan sonra firma bu poster için gerekli makineleri, kumaşı, baskıyı ve modeli ayarlar. Sonrasında ise istenilen poster, baskısı yapılır ve bu baskı kurumaya bırakılır, kuruduktan sonra tekrar buhar makinesi ile yapılan baskının sabitlenmesi sağlanır. Bu buhar makinesi ile sabitlenen baskı tekrar kuruması için bırakılır.

Belli bir süreden sonra kuruyan posterin dikişi yapılır ve sonrasında ise ürün müşterinin istediği boyutlara göre kesilir ve paketleme işlemine geçilir. Ürünler paketlendikten sonra müşterilerin beğenisine sunulur.  Güney Bayrak markası uygun fiyatlara, kaliteli ve uzun yıllar sorunsuzca kullanabileceğiniz Atatürk posterlerinin imalatını yapıp sizlere iletir. Bu posterler sizlerin istediği boyutlarda ve şekillerde üretilmektedir. Posterin tasarımını kendiniz yapıp Güney Bayrak’a gönderebilirsiniz ya da istediğini Atatürk posteri tasarımı için Güney Bayrak ile görüşüp onların size yardımcı olmasını isteyebilirsiniz. Güney Bayrak sizin isteklerinize göre uygun ve kaliteli Atatürk posterlerini üretip sizlere en hızlı şekilde yollayıp memnuniyetinize sunar.

Author

editor